Logo Logo
Elektrický hrniec WMF Lono Sous-Vide Pro 04.1536.0011
Elektrický hrniec WMF Lono Sous-Vide Pro 04.1536.0011
Krátky popis Zľavnený produkt Elektrický hrniec WMF Lono Sous-Vide Pro 04.1536.0011 od výrobca WMF u nás nájdete najlacnejšie za 299,90 €.
Obvyklá cena
  • 299,90
Výrobca/Značka
WMF
EAN 4211129133302
Hodnotenie
(Celkom 21 hodnotenia )
Kľúčové vlastnosti Varenie metódou sous-vide čiže vo vákuu sa stalo gastronomickým hitom posledných rokov. Mäso a zelenina pripravené vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpeli pri nízkej teplote si zachovávajú šťavnatosť a svoju prirodzenú chuť. A vy si teraz môžete lahôdky pripravené profesionálnou kuchárskou metódou dopriať kedykoľvek aj doma vďaka sous-vide hrnci z dielne nemeckej značky WMF! Vďaka nastaviteľnej teplote a časovači možno pokrmy v hrnci Lono 04. 1536. 0011 variť za presnej teploty až 72 hodín. Práve presnosť teploty je dôležitým faktorom modernej technologickej prípravy sous-vide. Preto je hrniec opatrený LCD displejom, na ktorom si jednoducho nastavíte teplotu prípravy od 35 do 90 °C. Variť v hrnci pritom môžete hneď dvoma spôsobmi - sous-vide alebo klasickou metódou v nerezovom vnútornom hrnci s objemom 3 l. Vedeli ste, že. Pri príprave zeleniny a ovocia metódou sous-vide je v nich zachované o 20% viac vitamínov a 40% viac minerálov než pri bežnom varení? Najdôležitejšie parametre Profesionálny elektrický hrniec na prípravu pokrmov metódou sous-vide Pre rovnomerné ohrievanie v presne teplotne kontrolovanej vodnej kúpeli Dve funkcie: varenie sous-vide v sáčkoch + pozvoľné varenie v hrnci Vyrobené z brúsenej nerezovej ocele Cromargan® 18/10 Odolný voči korózii a hygienický materiál s dlhou životnosťou LCD displej s intuitívnym ovládaním Nastaviteľná teplota (35 °C až 90 °C) Udržiavanie stálej teploty vody vďaka cirkulačnému čerpadlu Časovač pozvoľného varenia až na 72 hodín Konštrukcie na zavesenie štyroch vrecúšok so surovinami Nádoba na vodu s objemom 6 l Nádoba vnútorného hrnca s objemom 3 l Jednoduchá manipulácia s nádobou vďaka rukovätiam Tip : V našej ponuke nájdete aj vakuovačkou z radu Lono a sáčky na sous-vide. Sous-vide je pojem z francúzštiny a v preklade znamená "vo vákuu". Jedná sa o kuchársku metódu, pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpeli s regulovanou teplotou. Takto vákuované sa najrôznejšie potraviny (napr. mäso, ryby, zelenina alebo ovocie) pošírují po rôzne dlhú dobu - niekedy až po 72 hodín, a to pri presne vypočítanej teplote, ktorá je nižšia ako bod varu. Zámerom takejto prípravy je zachovať prirodzenú chuť pokrmov, šťavu vo vnútri a ich textúru. Napríklad mäso sa v hrnci pripravuje najčastejšie pri teplote v rozmedzí 55-60 °C.
Dostupnosť skladom
Ďalšie produkty od výrobcu WMF
Ďalšie produkty v kategórii Kuchynské spotrebiče